en liten tavla:)

den här tavlan har jag gjort! ;) lite smånöjd faktiskt. hehe 

one me piece

var ju på ullared för ett tag sen och hittarde en one piece (eller zipperall eller jumpsuit eller allt vad man vill kalla det..) och kände mig lite smått tvungen att köpa den! fulaste klädesplagget som någonsin existerat men så himla skön!!! men jag tyckte den såg lite tråkig ut när den bara var helt svart... ..så jag fick för mig att göra den lite mer personlig!
men jag är inte helt klar än!  jag har bara sytt lite grann på ena benet och jag ska fortsätta sy blommor upp på hela benet och så ska jag kanske göra nåt på ryggen. så vad tycks?:)

fick en idé

tyckte nu att jag fick en asbra idé! jag ska ju göra ett projektarbete i skolan. och innan tänkte jag göra en helfingerring med "leder" vid knogarna, men så tröttnade jag på det när jag nästan var färdig.... det var väl en rätt rolig och lite anorlunda idé egentligen men så kom jag på idag; träsmycken med inslag av silverdetaljer!!! det kändes som massa mig!!! så nu ska jag fixa en dremel så att jag kan jobba lite hemma med det:) så ska jag sätta mig ner och skissa på lite smycken!:) bilder kommer!

evighetsprojekt

jag hade ju tänk att jag skulle lägga upp lite bilder på lite saker jag tillverkar men det har aldrig riktigt blivit så, men nu fick jag lite tid till det också:) så det här är mitt evighetsprojekt, ett sängöverkast i mormorsrutor med ett motiv på. motivet har jag ritar själv som vanligt korsstygnsmönster. jag har hittills gjort ca 400-500 rutor så det e ungefär 1000 kvar!

nu är ju inte jag jätteduktig på att fota men så får det va.
hejhej!


RSS 2.0