kajaken e snart klar!

 
eller jaa... det har jag ju sagt förr.. men efterssom jag inte har uppdaterat speciellt flitigt så gör det inget... men här kommer lite bilder till!:) senast jag skrev här tror jag att jag hade slippat och lagt väv på skrovet och ribbat klart däcket:)  nästa steg var att slipa och lägga väv på däcket men det har jag inte några bilder på...
så vi hoppar över det steget och går till att böra beslag för livlinor istället:)  det kommer saknas fler bilder då jag som sagt inte har haft nåt att fotografera med... tack bror...;)
 
här har jag borrat hål..:)
 
och här har jag satt i en slang i hålen jag borrade och laminerat in den med förtjockad epoxi och glasfiberväv.
sen när epoxin har härdat tar man bort slangen och då får man beslag att dra linorna igenom:)
 
sen hoppar vi över såna steg som att sätta fast sittbrunnsargen och sitsen och främre skottvägg som jag även kommer att använda som fotstöd. jag har inte heller bilder på när jag satte dit luckförsönkningar mm.. åter igen: tack bruschaaaan!!;) så nästa steg jag har bild på är montering av försänkning till fikalucka och skeddareglage:)
sähär ser dom ut när epoxin har härdat:
sen limmade jag ihop den och satte väv i skarven på insidan och det syns sådär fruktansvärt tydligt på den här bilden....;) :
 
sen har jag börjat på ena utsidan:)
 
kleta på massa förtjockad epoxI!
och sen på med vääääääääääv!!!
 sen har jag satt dit ett rygstödoch fyllt ut det med lite fogskum:) jag och fogskum är numera bästa kompisar.. fogskum väger inget, det e bra!
sen om man vill liva upp tillvaron lite så kan man alltid ta hjälp av sin pappa gör att hitta på dumheter så som att fylla en engångshandske med fogskum...!:)  då ser det ut såhär:
och efter fikapausen så kan man titta igen då ser det ut såhär:
 
det tyckte jag och pappa va superkul! sån humor har vi!!!;) hejsålänge! nästa gång jag uppdaterar om kajaken så hoppas jag att ni får se ett färdigt resultat!!!
 
 

RSS 2.0