töjningar!

gjorde ett pat töjningar lite snabbt för ett tag sen, dom är inte riktigt klara än men jag har ingen lack hemma just nu men jag provade dom i alla fall för att se hur det såg ut!

dagens naglar!

jag har inte sagt innan att jag e lite småförtjust i att hålla på med naglarna konstant.... men joo jag målar naglar konstant! hehe så såhär ser naglarna ut idag:
vart rätt nöjd trots allt...:) men det KAN bli bättre:)

örhängen

hade tråkigt häromdagen så jag pärlade ihop ett par örhängen lite snabbt. såhär blev det:

sydde lite grann:)

hittade en fruktansvärt ful skjorta på ullared för 10 kr! först tänkte jag "den är säkert skön att strutta runt i" och så tog jag en jättestor storlek som vart jättelång på mig. sen när jag kom hem så tänkte jag "oj, där står ju symaskinen" och så började jag sy lite och vips så blev den en skjorta/tunika!
såå, före:
och efter:


tavlan är klar!

nu har jag gjort färdigt texten på tavlan! så nu e den helt klar!:D eller ja nästan... nu ska den ju bara torka i ett halvår och sen ska den ytbehandlas. men texten gjorde jag iaf genom att skära ut texten i ett papper först och sen dutta med en svamp. och så gjorde jag lite förgskiftningar i texten också. så såhär gjorde jag!
och såhär blev det!
blev ganska bra faktiskt:) så nu är det bara att vänta tills det har torkat... hehe kramkram!

under progress!

jag håller dessutom på med en tavla just nu! den blir sådär gosigt lila! jag satt och kladdade lite och fick fram världens mysigaste färg! nu kanske inte det syns så bra på bilden men jag vart jättenöjd med den! och så hade jag hittat en jättebra text på internet som jag ville ha på en tavla och så kom jag att tänka på sånadär tavlor där en tavla består av flera, så jag har gjort 3 tavlor som ska kind of "sitta ihop" och föreställa en och samma tavla:) den är inte helt klar än för det tar ju lite tid att måla med olja med tanke på torktider och sånt drafs. och det gick inte fortare när min hund ville va med på ett hörn och hade lyckats smita in på mitt rum och kladda lite själv på tavlorna när de låg på tork.... så hu har jag dessutom en lila fläck på mattan, kollar man riktigt noga så ser man nästan att det är en tass.... hehe menmen, här kommer lite bilder sålänge!
jag hade tänk att fixa texten i morgon eller på torsdag, så det blir förhoppningsvis snart bilder på en färdig tavla! sålänge inte hunden vill vara med igen..:S hehe

lite smått och gott

nu var det ju då ett tag sedan jag uppdaterade bloggen, jag e inte så duktig på det men det får väl bli ett litet nyårslöfte då! här är i alla fall ett par töjningar jag har gjort, den ena är i bok och jag har bara sågat och filat ut den lite snabbt som ett experiment bara, den andra är i ebenholt och den har jag sågat, fräst och filat ut  och så har jag gjort en orm som hänger i den:)

som vanligt så är inte bilderna så jättebra och domhär är dessutom tagna med en mobil.
MEN i alla fall, anledningen till att jag fick idén att börja göra töjningsmycken i trä är för att jag på något sätt har en viss förkärlek till trä(det kanske ligger i generna hihi) och dessutom andas trä och det gör att örat mår tusen gånger bättre än om man har plast eller metall. jag är också väldigt nyfiken på att arbeta i horn så vi får se om det kommer upp nåt om det på bloggen nån gång i tiden!
och just det, töjningen med ormen i var från början tänkt till mitt projektarbete men nu har jag ångrat mig igen så det blir en helfingerring endå! hehe kramkram!

RSS 2.0